Chat with us, powered byLiveChat

Nyttårstanker fra Bergersen

Postet av Lars Petter Brevig den 5. Jan 2018

2017 sesongen er historie, og til mandag starter klubbens a-lag oppkjøringen til 2018-sesongen. Hovedtrener Kent Bergersen har i den anledning delt sine nyttårstanker med oss. Foto: Halden Arbeiderblad

Hei og godt nyttår!

Da har vi kommet oss inn i år 2018, og et nytt fotballår med nye muligheter står for tur.

Det nye serieoppsettet kom et par uker før jul, og det er et oppsett vi kan være fornøyd med både når det gjelder sportslig og reisemessig.

Vi møter 9 nye motstandere ift i fjor, noe jeg synes er interessant, vi fikk ikke noen nedrykkslag fra 2 div, det er positivt, og vi fikk en skikkelig langtur mot Bjørnevatn fra Finnmark, noe som er interessant, og den lengste borteturen med buss blir til Valdres, resten av lagene er fra Østfold, Romerike og Buskerud.

Dette er lagene; Kråkerøy, Østsiden, Selbak, Strømsgodset 2, Vestfossen, Eidsvold Turn, Gjelleråsen, Skjetten, Lørenskog, Skedsmo, Lillestrøm 2, Valdres og Bjørnevatn.

Vi har som i fjor en ambisjon om å være med å kjempe om et opprykk, det bør være mulig i denne avdelingen, men det finnes absolutt gode utfordrere også. Det er kanskje litt tidlig å si hvem de tøffeste utfordrerne blir, men jeg tror at Eidsvold Turn, som vant sin 3 avd for 2 sesonger siden og var med å kjempe mot Stabæk 2 og Lyn helt inn i fjor er den største utfordreren, men lag som Lørenskog, Skedsmo, Skjetten, Valdres og Kråkerøy vil også helt sikkert være med å kjempe i toppen.

Vi har klart å beholde en del viktige spillere foran kommende sesong, men det blir likevel store utskiftninger i troppen ift i fjor, pr i dag så ser det ut som Simen Fredheim Andersen, Viktor Kristiansen, Christian Halvorsen, Arber Shkodrani, Ardijon Berbatovci, Herman Blystad, Drilon Turkaj, Ole Jakob Herft, Deniz Kaili, John Philipe Koko og Magnus Hart ikke kommer til å spille for oss denne sesongen.

Inn har vi foreløpig fått på plass Sondre Sødergren(spilte også noen kamper for oss i fjor), Argtim Shabani og Enal Hasurdzic fra Østsiden, Holgar Durhuus fra Vestur på Færøyene, Adam Chedi fra Sarpsborg FK og Marcus Moberg fra S08.

Vi jobber fortsatt med å få inn 3-4 spillere til, noe vi er avhengig av for å kunne være i god posisjon til å være et topplag til året.

Disse spillerne er foreløpig klare for Kvik spill i 2018; Sondre Sødergren, Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Adam Chedi, Argtim Shabani, Eirik Horvath, Holgar Durhuus, Suka Suka, Marcus Sjømo Eriksson, Enal Hasurdzic, Peder Nomell, Kristian Strøm, Marcus Moberg, Bjørn Berglund og Øystein Lundblad Næsheim.

Vi starter opp en lang forsesong nå på mandag, da vil vi ha 5 aktiviteter i uken, januar bare treninger, fra februar 4 treninger og 1 kamp. Vi har fått på plass gode motstandere i treningskampene, bla FFK, KFUM, Follo, og Grebbestad fra Sverige, flere av disse kampene kommer til å bli spilt på  Strupe Kunstgress(følg med på hjemmesidene våre for oversikt). Etter at det ble lagt nytt kunstgress på 11`er banen i sommer får vi både trent og spilt kamper på Strupe i vinter, noe vi er veldig glad for.

Vi har hatt, og har som mål å bygge en stall som er bredere og sterkere enn i fjor, og føler vi har kommet lengre  enn det vi var i fjor på samme tidspunkt. I tillegg er vi veldig opptatt av å bygge en sterkere lagmoral enn det vi hadde i fjor, og kommer til å gjøre en del tiltak som skal forbedre den.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen med treningene, og skal jobbe knallhardt nå i vinter for å være best mulig forberedt når vi sparker i gang sesongen mot Skjetten 14 april.

 

Heia Kvik!

 

Sportslig hilsen

Kent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline