Chat with us, powered byLiveChat

Oppkjøringen til 2018-sesong startet i går

Postet av Lars Petter Brevig den 9. Jan 2018

I går ettermiddag startet a-laget sin oppkjøring til 2018-sesongen, og det var ingen tvil om at det var mange spillere som har holdt seg godt i gang i vinterpausen.

Tøff start
Spillerne møtte en halvtime før gårsdagens trening og gikk gjennom forskjellige ting i forkant av årets første trening. Treningen startet med løping, 2 x 8 minutters sekvenser der man løp intervaller underveis i de 8 minutters sekvensene. Det var tydelig å se hvem som har holdt kroppen vedlike i løpet av vinterferien, og flere av spillerne så allerede ut til å ha god kontroll på den fysiske formen.

Firkant, posisjonsspill og spill
I etterkant av løpingen gikk spillerne rett inn i firkanter for å komme i gang med ball. Deretter gikk de over i posisjonsspill hvor tempoet ble skrudd opp et par hakk. Treningen ble avsluttet med spill, og det var tydelig å se at det var mange spillelystne spillere på plass etter en velfortjent vinterpause.

21 på trening, 16 på kontrakt
I forhold til i fjor er årets stall mye nærmere å være komplett enn fjorårets på samme tid. Allerede er 16 spillere på kontrakt, og på gårsdagens trening var hele 21 spillere tilstede. Av de 5 som ikke har skrevet under kontrakt er det flere som er aktuelle, så det blir en spennende tid fremover for å se hvordan a-stallen ender. De 16 spillerne som er på kontrakt er følgende:

Keeper: Sondre Sødergren
Forsvarsspillere: Josef Bouchleh, Dardan Sæter-Mehmeti, Argtim Shabani, Adam Chedi, Jakob Lund og Eirik Horvath
Midtbanespillere: Marcus Sjømo Eriksson, Marcus Moberg, Jiress Suka Suka, Enal Hasurdzic, Holgar Durhuus, Kristian Strøm
Angrepsspillere: Peder Nomell, Björn Berglund, Øystein Lundblad Næsheim


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline