Chat with us, powered byLiveChat

Skoleringsplan satt ut i barnefotballen

Postet av Lars Petter Brevig den 10. Jan 2018

Klubbens barnefotball- og spillerutvikler har i lang tid arbeidet med skoleringsplan for klubbens barne- og ungdomsfotball. I går ble endelig versjon 1 delt ut i barnefotballen.

Omfattende arbeid
Skoleringsplan er i all hovedsak en plan for hva som skal trenes på i hvilke alderstrinn. I første versjon av planen er det vektlagt å skape en øvelsesbank til alle årgangene, der tanken er at flere av øvelsene skal bygge videre på hverandre desto eldre man blir. I tillegg til øvelsesbanken ble det på gårsdagens møte med trenerne i barnefotballen gått gjennom hva man ønsker å vektlegge i barnas utvikling. Arbeidet har pågått i drøyt et år, og på kladd-nivå er man allerede kommet et godt stykke videre enn versjon 1. Versjon 1 inneholder i all hovedsak øvelser, men også en grov skisse i forhold til vektlegging av ulike emner.

Fornøyde foreldretrenere
På gårsdagens møte var 11 av 13 lag reprensert, og samtlige virket fornøyd med å ha fått utdelt tips og øvelser til hva som bør trenes på. Nå blir utfordringen å sette planverket ut i praksis, og samtidig følge det opp gjennom barnefotballutvikleren. Flesteparten av foreldretrenern i barnefotballen virket svært fornøyd, og virket glade for at klubben nå i større grad involverer seg "på feltet" i barnefotballen. I tillegg er alle øvelsene lagt digitalt inn på treningsokta.no, slik at trenerne også kan finne og planlegge øktene. 

Ungdomsavdelingen neste
Videre plan for arbeidet med skoleringsplan er å i løpet av den nærmeste tiden også introdusere versjon 1 av skoleringsplanen til ungdomsfotballen. Deretter vil arbeidet med versjon 2 starte, der man i større grad begynner å se på spesifikke ting i forhold til en egen Kvik Halden spillestil for klubben. I forhold til virksomhetsplanen for perioden 2018-2020 er målet at man i løpet av denne perioden skal ha versjon 2 klar fra barnefotballen og opp til klubbens seniorlag. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline