Chat with us, powered byLiveChat

Teodor Thorvaldsen tilbake i Kvik Halden

Postet av Lars Petter Brevig den 23. Jan 2018


Teodor Thorvaldsen gikk fra Kvik Halden til Sarpsborg 08 i 2015, og etter tre år i nabobyen er han nå tilbake i Halden.

Treningsvillig
Teodor er en svært treningsvillig og hardtarbeidende midtbanespiller, som de siste årene har hatt en veldig fin utvikling i Sarpsborg 08. Teodor er en gutt med svært gode holdninger, og i treningsarbeidet er han svært dedikert. Dette blir en spiller som kommer til å bidra med å stille krav i treningsarbeidet, i tillegg til å konkurrere om en plass i start 11ren.

Hardtarbeidende og god med ball
På banen er Teodor en hardtarbeidende midtbanespiller, som i tillegg er god med ballen i beina. Han er kapabel til å bidra til å diktere spillet med sitt kreativ blikk. I tillegg til å ha spilt for Sarpsborg 08 sitt junior- og rekruttlag har han også representert Norge sitt U17 landslag ved en anledning. I dag ble han også tatt ut som reserve på Norges U18-tropp.

Seniorerfaring
På tross av at Teodor er født i 2000 har han rukket å spille over 20 kamper for Sarpsborg 08 sitt rekruttlag. I 2017-sesongen spilte ha totalt 15 kamper i 3. divisjon for rekruttlaget. Dermed er det ingen tvil om at Teodor er en spiller som kan konkurrere seg inn i start 11'ren allerede i år.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline