Chat with us, powered byLiveChat

Trening 13 år+ fra juni 2018

Postet av Terje Volden den 4. Jun 2018

Hei dere som neste år skal gå i klasse 13 år og eldre. Det vil for dere bli lagt opp ski og skiskyttertrening utover sommeren fra nå. Pga at mange driver med fotball og annet blir det fra trenernes side ikke lagt opp til faste treningstider. Vi vil i stedet bruke Appen Spond for å tilby både variert skytetrening og fysisk økter. For de aller yngste er det kanskje mest praktisk at foreldrene evt blir medlem. De som ønsker å bli med på sommertrening sender meg sitt navn og telefonnummer på messenger så legger jeg dere til. Det blir i første omgang Turid og jeg som tar treningene. Jeg tilbyr meg også i år å lage treningsplan for de eldste. Da må de også skrive treningsdagbok. Si evt ifra om dette også i meldingen ved å skrive "treningsplan"
Velkommen til nytt treningsår!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline