Chat with us, powered byLiveChat

Sommerfest for pensjonistene/superfikserne i Karidalen

Postet av Aase Laeskogen den 6. Jul 2018

Den 30 Juni samlet vi pensjonistene altså SUPERFIKSERNE sammen med sine livsledsagere til en sommerfest på ØTS sine gamle tomter, altså Starum. 

Dette er gjengen som treffes i Karidalen hver mandag året igjennom og gjør ulike ting for skilaget. For oss er det svært hyggelig å kunne gi litt tilbake for å vise hvor stor pris vi setter på all hjelp de gir oss. De legger ned mange arbeidstimer hvor de tar seg av ulike typer arbeidsoppgaver som vedlikehold,rydding, oppsetting av nye bygg, maling osv. Mange er også deltakende på dugnad under renn. Så bare for å understreke så er de gull verdt. Det ble servert et variert og smakfullt koldtbord fra Aas kommunelokale og en knallgod marsipankake fra Kjelstad Bakeri,Krabyskogen. 

Det er også plass til flere om du kunne tenke deg å bidra på en eller annen måte eller vet om noen som kunne ha lyst. Om du er pensjonist eller ikke spiller ingen rolle.Her er det sosialt og alltids litt å finne på. Det er bare å møte opp mandager i Karidalen. Ta kontakt om du lurer på noe. 

Takk til Anne-Lise og Rune som arrangerte festen som ble veldig hyggelig;-) 

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline