TINE FOTBALLSKOLE 2019 - Praktisk informasjon

Postet av Erik Tonheim den 13. Jun 2019

Praktisk informasjon:


Fotballskolen foregår på Kalandseid Idrettsanlegg alle dagene fra klokken 09.00 - 14.00. Vi vil be om at alle er tidlig ute på åpningsdagen, slik at barna raskt kommer i gang med aktivitetene.

Sædalen IL organiserer busstransport til/fra fotballskolen hver dag, og plukker opp barn i Sædalen og på Nedre Nattland. Transporten koster kr. 500,- pr. barn og kjøpes direkte i påmeldingsskjemaet.

Bussen har to hentepunkter: Busstoppet ved Coop Extra i Sædalen og snuplassen ved Nattland oppveksttun. Bussen går fra Sædalen kl. 08.30 og Nattland oppveksttun kl. 08.40. Retur ettermiddag på samme sted ca kl.14.20.


Program for fotballskolen:

Kl. 09.00: Oppmøte/registrering alle dager
Kl. 09.30-11.30 Trening/aktivitet
Kl. 11.30-12.00 Lunsj
Kl. 12-00-13.45 Trening/aktivitet
Kl. 14.00: Slutt
 

Deltagerne tar med matpakke til lunsj mandag - torsdag. Alle får Litago-melk, frukt og saft/vann hver dag og pizza til lunsj på fredagen. Før opp i kommentarfeltet ved påmelding, dersom ditt/dine barn har et spesielt diettbehov (glutenfritt, laktosefritt o.l.) 

For barn som har krav på assistent eller støtte-/treningskontakt til fritidsaktiviteter, er det viktig for oss å påpeke at det nødvendig at denne personen er med barnet på fotballskolen.

Dersom et barn av en eller annen grunn ikke kan eller vil delta på fotballskolens aktiviteter, eller rette seg etter instruktørenes beskjeder, kontakter vi de pårørende for henting.

Alle må hver dag huske å ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske og klær etter vær. 1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline