Ledige plasser på Halden Akademiet - nå for 2009 kullet.

Postet av Lars Petter Brevig den 28. Jun 2019

I går ble Halden Akademiet lansert i en kort promo-video, og nå er påmeldingen åpnet for 2009-kullet.

Les mer, og finn påmeldingsinformasjon på akademiets egen side

Stor nysatsning
Etter å ha drevet Pipe Eksperten Fotball Akademi i 4 år har akademiets trenerteam den siste måneden gått gjennom en evaluering for å forbedre tilbudet. Derfor går dagens akademi-tilbud inn i historiebøkene i etterkant av dagens akademitrening. Fra februar 2019 av starter Halden Akademiet opp, som er et helt nytt akademi i ny «drakt».

Nytt i Halden Akademiet er at det vil være 4 økter hver måned, bortsett fra juli. Det betyr at de ukene det er skoleferie vil man finne alternative dager hvor treningene ligger. Disse datoene ligger allerede nå klart i årshjulet.

Det vil være et tak på 15 spillere per trener, og med 3 trenere betyr det at man har tilbud til 45 spillere. Trenerteamet vil bestå av Jan Schönfelder (UEFA A-lisens), Jørgen la Cour (UEFA B-lisens) og Kent Hansen (UEFA B-lisens). I tillegg vil det være 6 keeperplasser, som får keepertrener av David Paulmin (a-lagskeeper).

Halden Akademiet er et treningstilbud for jenter og gutter født i 2007, 2008 og 2009. Tilbudet skal gi spillerne en innføring i hva som kreves for å nå lengst mulig. Dette innebærer bla. annet:

- Åpent klubbhus fra 14:00-14:30 med enkel mat og frukt
- Skiftemuligheter fra 14:30-14:45
- Teoretisk gjennomgang av treningsøkta fra 14:45-15:00
- Praktisk gjennomføring av treningsøkta fra 15:00-16:30
- Evaluering av treningen fra 16:30-16:45
- Dusjmuligheter fra 16:45-17:00

I tillegg vil det benyttes videoanalyse av treningene, og det vil være stort fokus på individuell tilbakemelding. Noen ganger vil det være annen aktivitet enn fotballøkter, for eksempel matlagingskurs, foredrag med spillere / trenere etc, hvor fokuset vil være på fotball, søvn, kosthold, med fokus på å minimere stillesittende skjermtid blant barn og ungdom.

Målet med akademiet er at det skal være et tilbudet for de som brenner for fotball, og innholdet og oppfølgingen skal være bedre enn i treningen med eget lag.

Pris
Akademiet koster 900,- i måneden, og faktura sendes ut den 15. hver måned. Spilleren er med frem til hun / han er for gammel, med mindre det leveres oppsigelse. Oppsigelsestid er 1. måned, og gjelder fra den 1. i måneden etter man sier opp.

Les mer, og finn påmeldingsinformasjon på akademiets egen side


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline