Chat with us, powered byLiveChat

Bidra til å skape folkefest på Kvik Halden FK dagen

Postet av Lars Petter Brevig den 26. Aug 2019

Søndag 15. september er det duket for årets utgave av Kvik Halden FK dagen. Allerede nå kan du som privatperson, eller din bedrift bidra til å skape folkefest på Halden Stadion

Årlig folkefest
Kvik Halden FK dagen har blitt en årlig tradisjon, hvor bedrifter bidrar til gratis inngang til en årlig hjemmekamp. Nytt av året er at privatpersoner også kan bidra med ønsket beløp om de ønsker å støtte opp under denne dagen. Dette er en viktig økonomisk støtte for å vedlikeholde klubbens satsning i barne-, ungdoms- og seniorfotballen.

Estimert tilskuerantall er 1000 tilskuere, og man kan sette dette som tak om ønskelig.

Meld inn ditt bidrag her: Registreringsside for å bidra 


Program i kampteltet
- Åpner 13:30
- Mulighet for å prate med spillere fra 13:45-14:00
- Kent Bergersen prater om kampen fra 14:00
- Kaffe og vaffelservering før kamp
- Hamburgerservering i pausen
- Trenerteamaet forklarer pausepraten i det 2. omgang starter

Meld inn ditt bidrag her: Registreringsside for å bidra 


Dette får du for å bidra:
Privatpersoner:
- 0,10,- per tilskuer: Navnet ditt nevnes i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside.

- 0,50,- per tilskuer: Navnet ditt nevnes i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside, samt gratis kaffe og vaffel under kampen.

- 1,- per tilskuer: Navnet ditt nevnes i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside, egen takk på klubbens FB og Twitter-side + 1 billett til kampteltet.

Bedrifter:
- 1,- per tilskuer: Felles takk med logo i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside

- 3,- per tilskuer: Felles takk med logo i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside, egen takk med logo på klubbens FB og twitter-side + 1 billett til kampteltet.

- 5,- per tilskuer: Felles takk med logo i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside, egen takk med logo på klubbens FB og twitter-side + 3 billetter til kampteltet. I tillegg leses sponsoren opp som ballsponsor, og dere mottar en signert ball i etterkant av arrangementet.

- 10,- per tilskuer: Felles takk med logo i felles takkeartikkel på klubbens hjemmeside, egen takk med logo på klubbens FB og twitter-side + 5 billetter til kampteltet. I tillegg leses sponsoren opp som kampsponsor, og dere mottar en signert drakt i etterkant av arrangementet

Meld inn ditt bidrag her: Registreringsside for å bidra 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline