Chat with us, powered byLiveChat

"Til søndag trenger vi dere mer enn noen gang"

Postet av Lars Petter Brevig den 28. Aug 2019

Det har vært mye å juble for på Halden Stadion i årets sesong, og til søndag er det duket for et skikkelig toppoppgjør. Foto: Halden Arbeiderblad

Fantastisk sesong
A-laget har levert en sesong langt over forventningene, og med 36 poeng er målsettingen om å berge plassen er allerede nådd. Høstsesongen startet med 3 tøffe bortekamper i tillegg til lokaloppgjøret mot Moss, og med 10 poeng på høstens fire første kamper er man for alvor med i opprykkskampen. Med 9 kamper igjen å spille ligger man poenget bak Fredrikstad FK på 2. plass, og to poeng bak søndagens motstander Stjørdals Blink

God hjemmestatistikk
Hjemme på Halden Stadion har man spilt 8 kamper, hvorav 6 har endt med seier, mens man har spilt uavgjort mot Moss FK og tapt mot FK Vidar. Dermed er det en svært solid hjemmestatistikk Haldenserne kan vise til, og forhåpentligvis forbedres statistikken ytterligere til helgen.

Økt tilskuerantall
Så langt i årets sesong er gjennomsnittlig tilskuerantall i overkant av 740 tilskuere, med det desiderte høydepuntket i åpningskampen mot Fredrikstad FK. Spillerne setter utrolig pris på støtten som gis fra tribunen, og det er ingen tvil om at dere er med å hjelper laget på banen. Trener Kent Bergersen er ikke i tvil om at støtten fra publikum er til hjelp:

"Til søndag trenger vi dere mer enn noen gang, da avdelingens topplag blir en svært tøff motstander. Spillerne elsker å spille med støtte fra tribunen, og den støtten fortjener de virkelig etter årets sesong"

Vi håper du finner veien til Halden Stadion til søndag kl. 15:30, og heier gutta frem i toppkampen mot Stjørdals Blink


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline