Chat with us, powered byLiveChat

Utdeling av klasseballer til byens 1. klasser

Postet av Lars Petter Brevig den 29. Aug 2019

Forrige uke hadde alle byens skoler skolestart, og denne uken har vi begynt å dele ut klasseballer til alle 1. klassene i byen.

Samfunnsansvar
Kvik Halden FK har med glede tatt på seg ansvaret med å dele ut klasseballer til alle byens førsteklasser. Dette har vist seg å være svært populært på skolene som så langt har fått utdelt splitter nye klasseballer. Fra klubben har barnefotballutvikler Lars Petter Brevig hatt med seg en a-lagsspiller til hver av skolene.

Klubben med sin størrelse og rekruttering ser på dette som en del av sitt samfunnsansvar, spesielt med tanke på trange budsjetter på barneskolene. Klubben kommer til å fortsette med utdeling av baller resten av uken og neste uke, slik at alle barneskolene får nye klasseballer til 1. klassingene.

Populære spillere
Så langt har både Ole Strømsborg, Marcus Moberg og Marcus Sjømo blitt tatt svært godt i mot av skolebarna, og både på Kongeveien og Tistedal skole ble det tid til å teste ut de nye ballene med a-lagsgutta. Det er tydelig svært stas blant 1. klassingene å få besøk av spillere ikledd matchdrakten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline