Chat with us, powered byLiveChat

"Håper vi sees på søndag"

Postet av Lars Petter Brevig den 30. Aug 2019

I forkant av søndagens toppkamp mot Stjørdals Blink har redaksjonen tatt en prat med noen av spillerne. Foto: Halden Arbeiderblad

Håper vi sees på søndag!
Deni Hasanagic har siden overgangen fra Skeid i fjor sommer blitt en sentral brikke i Kvik Halden FK. I forkant av kampen trekker Hasanagic frem fjorårets kamp mot Eidsvold Turn:

"Denne kampen minner oss mye om oppgjøret med Eidsvold på samme tidspunkt i fjor. Det positive er at forutsetningene før denne kampen er bedre enn fjoråret! Selvtilliten i laget er høy etter 4-1-0 på de 5 siste kampene samt en målforskjell på 13-3. Stabiliteten vår defensivt har vært sterk og vi har hevet uttellingen vår foran motstanderens mål. Vi ønsker å revansjere oss fra bortetapet mot SB og derfor trenger vi ekstra hjelp fra tribunen. Håper vi sees på søndag!"

Fransktalende duo gleder seg
Den fransktalende duoen David Paulmin og Albert Makaidi har sjarmert tilskuerne på Halden Stadion."Vi vet vi møter et godt lag, men vi har veldig god selvtillitt på Halden Stadion. Det blir en spennende kamp, og jeg gleder meg og håper på full støtte fra tribunen på søndag, sier David Paulmin.

"Det blir en stor kamp, som vil være avgjørende for resten av sesongen. Vi må opp på vårt beste nivå for å klare å vinne, og håper du kommer å støtter oss," føyer Albert Makaidi til.
 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline