Chat with us, powered byLiveChat

Viktig kamp i morgen

Postet av Lars Petter Brevig den 27. Sep 2019

Med 5 kamper igjen å spille står det mye på spill for Haldenserne, og i morgen kl. 14.00 kommer Levanger FK på besøk. Foto: Morten Pedersen

Spennende innspurt
Med nok en borteseier forrige helg henger a-laget fortsatt med i toppen av tabellen. Med 5 kamper igjen ligger man fortsatt 2 poeng bak Stjørdals Blink på 1. plass, og 3 poeng foran Fredrikstad FK på 3. plass. Dermed er hver kamp viktig, og på Halden Stadion er støtten fra publikum ekstra viktig. Hjemmekampene i høst har tilskuertallet økt for hver kamp, med 800 mot Moss FK, 900 mot Stjørdals Blink og 1330 sist mot Sola FK.

Tilnærmet skadefri tropp
Treningsuken har delvis blitt gjennomført på gressbanen til Tistedalen TIF, noe klubben er svært takknemlige for. Niklas Fjellstad er ute med en ankelskade, men ellers er troppen skadefri og frisk. Dermed er det nok en gang svært tøff kamp om plassene i start 11'eren til Bergersen.

Berglund på gang
Svenske Björn Berglund fikk sine første minutter for a-laget i bortekampen mot Bryne FK, og etter to scoringer der var han også god både mot Sola FK og sist mot FK Vidar. I forkant av morgendagens kamp sier den sympatiske svensken foreløpig:
"Matchen mot levanger kommer bli väldigt tuff som alla andra matcher i avdelningen. Imorgon behöver vi allt stöd vi kan få på stadion för att fortsätta på vägen mot något stort! Möt upp!"

Vi gjør som Berglund og oppfordrer alle Haldensere til å møte opp og heie frem gutta i kampen om nye viktige poeng!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline