Chat with us, powered byLiveChat

Besökstid!

Postet av Glenn Leif Ståhl den 9. Aug 2015Tack för bilden Tom Minge Nilsen, HA

Gårdagens kamp mot Örn är av det knepiga slaget. Ett godt organiserat lag som är goda på kontringsspelet och på döbollar samt har bara förlorat en match innan mötet med oss.
Så vi reste till Horten med respekt men utan fruktan, vi känner våra egna färdigheter gott och litar på dem. Veckan inför matchen handlade om struktur samt organisation, vi har inte sett lika solida ut sista tiden trots 4 raka vinster, därav formations ändringen igår. Taktiskt och strukturmässigt genomför vi en god kamp, utan för den del sprudla offensivt. Men vi var tillbaka i den defensiva tryggheten vi sökt efter och tar med oss 3 nya poäng hem till Halden. Med tanke på vår hängmatch mot Godset 2 samt att Raufoss förlorade igår har vi verkligen möjlighet att skapa en thriller höst.
Apropå hängmatch på torsdag, nu är det besökstid kära haldenser. Det är nu vi behöver er närvaro ännu mer på stadion, det är utan tvivel att våra chanser ökar att skapa en thrillerhöst om vi fyller upp tribunerna på matcherna som kommer. Jag tror vi alla ler av minnet till FFK och Godset kamperna i cupen, tillsammans kan vi skapa det igen. Kom ihåg, engagemang och passion sprider engagemang samt passion.

Så min fråga till er är kära haldenser är!

Tar ni utmaningen och kommer?

Ps. Stödet från tillresta samt pojklaget värmde i augustisolen igår.

Glenn

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline