Chat with us, powered byLiveChat

Summering och statistik över året 2015!

Postet av Glenn Leif Ståhl den 15. Aug 2015
Summering och statistik över året 2015!

En fantastisk säsong är över, och den har egentligen innehållit mer än någon av oss kunnat hoppats på. En försäsong som gav alla en liten försmak samt längtan över vad som eventuellt skulle kunna komma och resten är historia. Rock & roll fotboll på stadion blev resultatet, det spelade ingen roll om motståndet var hårdsatsande Fram Larvik eller Notodden, alla lag blev mer eller mindre avklädda. Endast serievinnaren Raufoss plockade poäng på stadion vilket renderar ett hemmafacit på 14 av 15 vunna på hemmagräset. En otrolig bedrift. Att detta sedermera leder till ett poängrekord för klubben på 53 poäng känns väldigt bra. Till det skall läggas att vi slår ut storheter i norsk fotboll som FFK och Strömsgodset i NM vilket gör att vi spelar 1/8 final i cupen mot Molde samt fyller kinon i Halden med fotbollstokiga haldenser. Sådana saker värmer hjärtat gott.

Jag önskar att rikta ett stort tack till alla ledare, spelare, sponsorer, supportrar samt alla på dugnad i och runt klubben. Ni har alla på varsitt håll bidragit med att sätta Kvik Halden FK på fotbollskartan igen, för detta är jag väldigt tacksam. Men i framgångens stund är det viktigare än någonsin att vara ödmjuk samt utvecklingsorienterad, vi har ett tufft men spännande arbete framför oss in mot 2016. Samtidigt hoppas jag att framgången och utvecklingen av klubben även utanför banan ökar engagemanget samt drivkraften att göra saker ändå bättre in mot nästa år.

Jag tänkte också komma med en liten sammanställning över alla A- kamper som har spelats 2015 sedan 7 feb mot FC Trollhättan till och med kampen mot Drammen den 24 okt. Detta inkluderar träning, cup samt seriekamper. Lagen vi spelat mot är från 2 div, OBOS samt Tippeligan.

9 st träningkamper
Kamper Vunna Uavgjord Tap Mål Poäng
9 8 0 1 24-8 24


4 st cup kamper
Kamper Vunna Uavgjord Tap Mål Poäng
4 3 0 1 6-9 9


26 st seriekamper
Kamper Vunna Uavgjord Tap Mål Poäng
26 16 5 5 59-25 53


Detta ger en sammanlagd statistik efter 39 kamper
Kamper Vunna Uavgjord Tap Mål Poäng
39 27 5 7 89-42 86


Detta ger ett sammanlagt snitt på 2,21 poäng per kamp under året!


Men också att keeper Heier hittills har hållit nollan i 20 av 39 kamper under 2015.


Nu bygger vi vidare mot 2016, för du är väl med?

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline