Chat with us, powered byLiveChat

Takk for flott innsats på LSRKs siste utestevne.

Postet av Tor Børre Arctander den 31. Aug 2015
Helgens sprangstevne i Bugården, med Avanti Cavalli Ponniturnering, ble gjennomført med gode tilbakemeldinger i stevnerapporter fra teknisk personell, rytterrepresentant og overdommer. Sporadisk, har jeg også fått gode tilbakemeldinger, og da er det moro å være stevneleder. Overdommer, som også er leder av TVRR (Telemark og Vestfold Rytterregion) og cup-arrangør av både Avanti Cavali Ponniturnering og Xpert Hesteturnering, hadde satt krav til at dette skulle være et kvalitetsstevne, og det innfridde vi med glans. Forbedringspunkter har vi selvfølgelig, og mye ligger i det å ha tilstrekkelig med mannskaper som er godt kjent med sine funksjoner.

Jeg vil takke alle funksjonærer i dommerbua, sekretariatet, banemannskap, parkering og i kiosken, for en fremragende innsats. Uten dere hadde det ikke godt, og tiltross for at vi kunne vært flere mannskaper, så gjorde dere som var tilstedet, en utmerket jobb. Vil spesielt takke "kjernegjengen" både styrerepresentanter, gruppeledere og ildsjeler, som holder ut med lange stevnedager og får dette til å bli moro for deltakere, publikum og ikke minst for oss selv.
Denne gangen, satt jeg også stor pris på at så mange var igjen med å rydde ordentlig opp, spesielt på søndagen. Det er så mye mer enn bare å rydde inn hindermateriell, og spesielt nå når vi avslutter utestevnesesongen i Bugården. Neste stevne blir mest sannsynlig første helgen i desember på Stall Bergan, og da må det tekniske materiellet vårt være klargjort for å kunne forflyttes mobilt.

Takk for flott innsats! :-)

PS: Beklager kjedelig bilde. Dette ble tatt etter banebyggingen på fredagen. Denne gangen var jeg så opptatt, at jeg ikke fikk tatt noen stemningsbilder under selve stevnet. Hvis det er noen som kan dele sine stemningsbilder fra stevnet, med oss, så ville jeg satt stor pris på det. Det kan gjøres enten direkte her på vår hjemmeside, f.eks som et bildegalleri, om du er medlem av LSRK (logg inn med ditt MinIdrett brukernavn/passord), eller del dette med oss på e-post eller på vår Facebook-gruppe. På forhånd takk!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Tor Børre Arctander

Levert av IdrettenOnline