Chat with us, powered byLiveChat

Ordningen återställd!

Postet av Glenn Leif Ståhl den 28. Sep 2015

Chef i kampen mot Moss


Gårdagens derby blev tätt som vi trodde, spelmässigt var det ej sprudlande men det fanns känslor samt passion på plats. Det var vår chans att visa att vi även slår andra topplag och det gjorde vi med besked, siffrorna skulle samt borde varit större men men....resultatet samt prestationen var det viktiga igår. Vi framstod återigen som ett kollektiv, ett kollektiv med en offervilja samt arbetsmoral som var härlig att se, en grupp som stimulerar individuell framgång men prioriterar laget framför allt. Samtidigt kan jag inte komma förbi några individer, Myggen såg ut och lät som en kapten skall göra, kravsättande samt gick i första duellen, Badr som löpte stopperna i sänk men som också var extremt lojal i det defensiva jobbet. Men den största igår var Ardi, stundtals under matchen funderade jag på om den gamla stopper eleganten från Frankrike och numera PSG bossen Laurent Blanc återvänt som vänsterback till Kvik, för där fanns samma elegans och ro oavsett om han var pressad eller ej. Jag vågar säga att Ardi är höstens värvning i vår avdelning.

Nu är det fyra viktiga kamper kvar, både för att vi skall vara attraktiva hos sponsorer och externa spelare inför 2016 men oxå för att vi strävar efter rekordet på 53 poäng. Självklart jagar vi efter goda prestationer som prio ett, men om dem är goda nog leder dem allt som oftast till goda resultat.
Samtidigt är det viktigt att vi oxå har ett tydligt resultatmål inför avslutningen som extra motivation.
Eventuellt är både Martin och Drilon klara till helgen, Dardan tar det dessvärre lite längre tid med.
Men vi kommer och skall gå "all in" de sista veckorna både på träningsfältet samt i kamperna innan vi gör bokslut samt summerar det som kan bli en historisk säsong.
Förhoppningvis är ni med oss hela vägen in.

Glenn


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline