Chat with us, powered byLiveChat

Fevikmessa 01.05.2015

Postet av Nicolai Somdal den 15. Des 2014

Vi er allerede godt i gang med å planlegge vårt jubileumsarrangement, og det er allerede nå åpnet for påmelding av utstillere. Dette blir vår fjerde messe som arrangert på OSM Fevik stadion. Det gir oss et kompakt og godt miljø for utstillere/ stands, tivoli, kafé og scene.

Vi tar med oss de erfaringene vi har gjort oss disse årene inn i planleggingen av Fevikmessa 2015. Det vil i år som tidligere år fokuseres på å få til god bredde og kvalitet på utstillere på messa, og vi legger vekt på flere forhold når vi tildeler plass på messa i forhold til kvalitet og pris på produkter og utvalg og variasjon. Det betyr at du som utstiller bør være tidlig ute med påmelding da vi også vil sette et øvre tak for antall utstillere.

Vi byr, tradisjonen tro, på et allsidig show fra scenen med topp artister! Informasjon om dette vil legges ut på hjemmesiden vår primo 2015.

I anledning jubileet vil vi i samarbeid med Strand Hotell Fevik arrangere middag med konsert på Strand Hotell på kvelden 1. mai. Det vil være et begrenset antall billetter til dette arrangementet. Vi kommer tilbake til mer informasjon om underholdning, antall og priser primo 2015.

Stands/ Priser

De foregående messene har alle vært fullbooket på utstillerplasser, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille plass! Vi tilbyr utestands og stands i utstillertelt.

Kategori pris:

A: Utestands (inntil 5 meter) kr. 1000,-

(over 5-10 meter) kr. 1600,-

B: I utstillertelt pr. modul kr. 1000,-

Tillegg pr. modul kr. 500,-

(en modul er 3 m lang/ bred)

C: Hobbyutstillere/ideelle org. ute/inne kr. 500,-

Påmelding for utstillere gjøres her.

Åpningstid: kl. 11.00 – 18.00

Priser: kr. 50,- for barn, kr. 100,- for voksen, kr. 200,- for familie


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline