Viktigaste hösten på många år!!!!

Postet av Glenn Leif Ståhl den 28. Jul 2016

Efter några dagars "semester" samt sorgearbete efter sista kampen innan ferien är träningen igång samt vardagen sig lik. "Måste" känslan kryper närmare och man går in i en slags beredskap på det som komma skall. Vi, klubben går in i det som jag skulle vilja kalla dem 12 viktigaste matcherna på många många år, detta pga av serieomläggningen 2017. 56 lag skall bli 28, vilket inte låter som något speciellt, men vår avd är inte en "vanlig" avdelning. Här vimlar det av penningstarka och traditionsstarka klubbar som önskar sig tillbaka till fotbollens finrum. Konkurrensen är mördande!


Vad med Kvik Halden då?

Efter en vår som givit ömsom vin, ömsom vatten, glädje samt tårar!! Från det domaren blåste av kampen mot Baerum som var en tragedi i sig har undertecknad, Haris och Joacim jobbat med spelarlogistiken i förhållande till att göra truppen starkare. Det är ett jobb som tar otroligt mycket tid samt är förenat med många nej, mycket frustration samt timmar som går förlorade utan någon vinst. Men igår gjorde vi klart med en ny svensk ving beck, Victor Adebahr som har ca 100 OBOS kamper på meritlistan i Ham Kam, Ull Kisa samt Strömmen de sista åren. En spelare som vi alla tror kommer att betyda mkt för oss under hösten. Vi jobbar självklart vidare med en bruttolista på spelare som vi har, någon är närmare ett avtal än andra. Som alltid söker vi spelare med riktig karaktär samt egenskaper vi tror oss behöva och därför blir jobbet innan signeringen noggrant gjort. Jag vågar lova att det är ett revanschlystet gäng ledare samt spelare som önskar att visa sig fram från sin bästa sida under de sista kamperna.

Jag önskar också bara förklara vilken vilken väg klubben är på om dagen, för ca 18 mån hade vi svårt i a-laget att få träningsmatcher mot goda lag, på dem sista 8 mån har vi signerat 2 spelare med respektive ca 100 OBOS kamper på meritlistan. Tänker självklart på Sabri och Victor, det hade aldrig varit möjligt om inte ett knallhårt jobb lagts ned av så många under denna tiden för att "sälja" klubben externt men också internt. Detta är ett av flera bevis på att klubben är på riktig väg samt att vi idag är attraktiva för spelare och ledare på högre nivå än oss själva. Något att ta med sig och att vara stolt över.

”var bäst när vi behöver det som mest. Ditt bästa behövs varje dag”

Glenn


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline